HABERLER Tüm Haberleri Listele

 

30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması

30-31 Mart tarihlerinde Özcanlar Lastik'in deneyimli ekibinin tam katılımıyla gerçekleşen Bilkent Center stand çalışması ile standımıza gelen ziyaretçilerimize lastik, jant, ve servis hizmetlerimiz ile ilgili detaylı bilgi verme imkanı bulduk. Organizasyon süresince müşterilerimiz hem güvenli sürüş konusunda bilgi aldı hem de sunduğumuz kampanyalardan en avantajlı şekilde yararlandırma fırsatı buldu.

Ayrıca hediye çarkımızı çeviren yüzlerce ziyaretçiye kol saati, futbol topu, kupa, seyahat çantası gibi hediyeler dağıtarak Özcanlar adına birer hatıra ile uğurladık.

30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması30-31 Mart da Bilkent Center'da Gerçekleştirdiğimiz Stand Çalışması

MARKALARIMIZ

 
ONLINE RANDEVUONLINE KATALOGTANITIM FİLMİ
ÇAĞRI MERKEZİ